B&B Safari "JAGARY-JAGARYJO"

   Jagary of Jagary-jagaryjo , als je dat ergens in ‘The Gambia’ hoort roepen kijk dan om je heen naar iemand met een vrolijke lach, grote kans dat ik dat ben.
Mijn eigenlijke naam is Bakary Touray en ik ben gids en taxichauffeur in Senegambia ‘The Gambia’.
‘What goes around, comes around’ is mijn motto en daarom probeer ik iedereen eerlijk en met respect te behandelen.
Als geboren en getogen gambiaan ken ik de cultuur, de verschillende talen, Mandinka, Wolof, Engels en een beetje Nederlands en weet ik de bijzondere plekjes om deze met u te delen.
Omdat ik met een nederlandse vrouw getrouwd ben heb ik dagelijks te maken met een mix van afrikaanse en westerse cultuur die samensmelten in onze compound te Tintinto.

Ik ben een geregistreerd taxichauffeur mijn standplaats is Senegambia met onze unieke 4 wiel aangedreven Mitsubishi Pajero kunnen we de mooiste plekjes van ‘The Gambia’ bezoeken, plekjes waar u met een touringcar niet kunt komen en waar u dus weinig touristen zult aantreffen.

Om het echte Gambiaanse gastvrije gevoel te leren kennen is het mogelijk als gasten bij ons thuis te genieten van een barbeque op de Gambiaanse manier waarbij vis een hoofdrol speelt maar natuurlijk kunnen wij een menu op uw wens samenstellen met o.a. vlees of kip, (dit is ook een van onze dagtrips eventueel met overnachting). Vaak is dit zelfs het hoogtepunt voor mensen met kinderen omdat de kinderen uit de omliggende compounds erg nieuwsgierig zijn naar onze bezoekers en dus graag contact willen met de ‘toebabs’ zoals de blanke toeristen worden genoemd.

Een programma hangt af van uw wensen, dit is precies op maat te maken, maar het is ook mogelijk dat u zich door mij laat verrassen. (zie excursie's) Mocht engels een probleem voor u zijn dan is mijn vrouw graag bereid om zonder kosten mee te gaan op tour.

Heeft u vragen of wilt u boeken, op de pagina Contact
vind u alle gegevens om mij te kunnen bereiken

 

 

 

 

 
Schrijf een bericht in ons gastenboek.
 
 
* Copyright 2008 B&B Safari * Webmaster, Catharines Katje *